Dekentje met Naam

Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje voor een verjaardag, kraamvisite, babyshower of de geboorte van een nichtje of neefje. Dan is het superleuk om met een fleece dekentje met naam in met glitters aan te komen. Zoals op onderstaande foto.

baby.dekentje.met.naam.fleece

Leuk cadeautje voor neefje of nichtje

Je wilt natuurlijk niet op een verjaardag van je neefje of je nichtje met een cadeautje aankomen, wat andere mensen ook kunnen kopen bij de Action of bij de Blokker. Dan risico wil je natuurlijk niet lopen. Maar wat is nou een leuk cadeautje om te geven bij een verjaardag. Op deze vraag heeft Glitterss.nl het antwoord. Deze te gekke webshop die vanuit Breda opereert, heeft leuke slabbertjes, rompertje, dekentjes, T-shirts, rugzakken met te gekke glitter-bedrukking. Je kunt je naam laten bedrukken met glitters of bijvoorbeeld een naam of logo. En dit alles doet Glitterss.nl voor hele lage prijsjes. Leuk om te geven. Maar natuurlijk nog veel leuker om te krijgen.

Bedrukken baby accessoires

Wat is er nou leuker om te krijgen dan een gepersonaliseerd kledingstuk/accessoire waar je naam in glitters op is bedrukt? Een dekentje waar je je dochter of zoontje kunt leggen met haar/hem zijn eigen naam erop. Met super mooie glitter bedrukking. Wij zouden het 1-2-3 niet weten. Ga snel naar de webshop Glitterss.nl en scoor jouw super-cadeau!